Под налетом миграната и шведски стандард мора пући…

Шведска. Држава која је привлачна свим мигрантима, посебно економским. Висок животни стандард одувек је био главна одлика ове државе. Доста наших људи има у Шведској. За разлику од блискоисточних, наши мигранти су цивилизовани и поштују ред и закон ове скандинавске државе. Понашају се као натурализовани Швеђани и то је океј. Тако и треба.

“Шведска ситуација“ је са почетком мигрантске кризе скренула у погрешном смеру.
Политика “отворених граница“ и држава благостања ставили су ову земљу на прво место најпожељнијих дестинација за блискоисточне мигранте.

То је створило низ проблема у свакодневном животу Швеђана.

Силовања се догађају на недељној бази, а и напади хладним оружјима су честа појава. Истраге показују да су починиоци већине инцидената имигранти са Блиског Истока, међутим, власти су забраниле полицији да у досијеима пишу државе порекла починилаца.
Блискоисточни мигранти не признају законе ове државе већ се воде сопственим законима.

Један од проблема свакако јесте и превелика “позитивна дискриминација“ која је у Шведској постала мејнстрим начин размишљања за власт.
То значи да оно што је дозвољено мигрантима са Блиског Истока ни у ком случају не може бити дозвољено Швеђанима или људима са наших простора.

За шведску власт сасвим је нормално да се мигранткиње шетају улицама попут нинџи, али није нормално да Србин васпитава своју децу како сматра да треба јер је то гушење дечије слободе. У тим случајевима држава одузима децу…

Швеђанима то и није толико битно јер их добар животни стандард држи у неком стању константне “срећне психозе“.

Ускоро ће се у Шведској појавити такозване “no-go“ зоне по угледу на Француску, где владају закони миграната а полиција практично нема никаква овлашћења те се грађанима саветује да избегавају такве делове градова. То су ти проблеми “позитивне дискриминације“…

Наравно, и у Шведској постоје они који се буне против Nordic_Resistance_Movement_Logoмиграната и насилног мултикултурализма. Покрет који је најгласнији против миграната са Блиског Истока јесте Северни покрет отпора, односно њихов огранак у Шведској.
Они свакодневно трпе нападе и оптужбе од стране оних који заговарају “мултикулти“ друштво.

Ситуација код нас није ништа боља, и ако нисмо држава благостања.

Шта се десило нашој другосрбијанској елити? Од људи који су на избеглице гледали као на паразите сада су одједном постали доброчинитељи и добродушници. Сада им је жао напаћених избегличких душа, док наше избеглице из Крајине и даље зову “дођошима“, док наше избеглице са Космета и даље зову “шиптарима“ и “косоварима“.

Не, не. “Дођоши“ и “косовари“ су и даље паразити који нам краду радна места, имају куће, станове и бесна кола. Они су паразити који живе на грбачи ове државе, али зато: ЈАО, ПА ТИ СИ МИГРАНТ СА БЛИСКОГ ИСТОКА, ЈАО ПА ШТО СИ МУКИЦА! НЕ, НЕМОЈ ДА МИ УЗИМАШ ТОРБУ. НЕ! НЕМОЈ ДА МИ УЗИМАШ НОВЧАНИК! НЕЕЕ, НЕМОЈ ДА МЕ СИЛУЈЕШ!!!

То ће постати наша свакодневница…
Можда је на ово мислио наш врли председник када је причао “Морамо да будемо што више као Швеђани!“…

19437416_1934691950075798_8913724203621962748_n

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s