Sorry Serbs, you’ve been Trumped!

Бајка је готова. Испалио нас је “велики син срБства“ Доналд Трамп. Трампова администрације је изјавила да Косову има њихову пуну подршку у оснивању своје војске.

IMG_20170129_120323.png

Недеља је почела баш лоше. Један хладан туш за све срБске патриЈоте. Нема брата Трампа да нам врати Косово и Дубровник. Изгледа да ћемо то морати сами. Својом руком морамо исцртати границу Карловац – Огулин – Карлобаг – Вировитица.

Многи у Србији су бирали између Хилари и Трампа. Бистрили су светску политику, и ако појма немају шта да се ради поводом политичке ситуације у Србији. Ма битан је свет, кад победи Трамп биће све сређено. Трамп и Путин ће се састати у Београду и одма’ – ДУМ! ипак пуф, ћорак.

Треба питати Мишу Вацића да ли планира да спали ону белу кошуљу и црвену кравату, које је носио у тренутку највеће бламаже свог живота, пошто је изјавио да их носи јер подсећају на Трампа.

Трамп као председник САД-а има и неформалну титулу “вође слободног света“ а изгледа да планира да ослободи Косово, али од Срба.

И у оваквом тренутку очите америчке подршке шиптарима нађе се понека особа сумњивог карактера да оправда Трампа и да нам покаже како ми немамо појма шта се иза брда ваља. Преносим вам у потпуности статус овог мени непознатог лика:

Nije mi baš najjasnije zašto Danas, Blic i soroševska tviter ekipa ovo pokušavaju da spinuju kao dokaz da Tramp okreće leđa Srbima. Ova izjava, ako se pročita na engleskom u originalu, prvo nije nikakav definitivan stav, a čak i da jeste, može itekako da ide u prilog Srbima. Ja bih ovo pre tumačio kao najavu da se Amerika povlači sa Balkana i prepušta ga, u nekoj vrsti dogovora, Rusima i Evropljanima (gde takođe dolaze na vlast partije koje Šiptarima nisu naklonjene), a vi Kosovari pravite sebi vojsku pa se branite sami ako možete…

Видите ли ви људи да ми заиста немамо појма о чему се ради?

Све је ово брат Транпара смислио да дестабилизује косовске шиптаре. Повлачи се КФОР , а шиптари остају сами са собом. Јадни шиптари. Добијају своју војску која је гарант њиховог суверенитета.

А ако мислите да ће Амери оставити свој бизнис-центар на Балкану незаштићен онда се варате. Нека власт ће опет да позива на рат, и као увек кренућемо, а онда ће нас NATO опет засути бомбама. Боли њих уво за шипце, они ће свој бизнис штитити.

Трамп заиста јесте изјавио да је NATO “застарела организација“, али то не значи да ће она бити укинута већ ће бити унапређена у нешто много јаче и много опасније. ПатриЈоте, зауздајте се. Рекао би нормалан човек који умере да сабере два и два да вам је ова вест од јутрос била довољна да вас разбуди од трамповске еуфорије.

Бајка је заиста готова. А, верујем да сви знамо ко за тим највише плаче:

sheks.png

Зав и ти, сине Твампе? 😦

Него, ‘ајмо ми лепо назад под Путинове скуте, док не буде прекасно. Можда се Император наљути па нас и не прими.

trumped.png

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s