Ге(ј)нијална пропаганда

Овим текстом желео бих да станем у одбрану традиционалне породице и традиционалне Србије.

Да би сте се идентификовали са мојим ставом не морате бити изричито против оваквих појава. Довољан је само један поглед на то какве ефекте изазива.

Ову појаву која покушава да пркоси законима природе и психологије не треба пустити да заузме велики простор, ни у медијима, ни у свакодневном животу.

То су ствари које би, у најмању руку, збуниле чак и најокорелијег либерала а то је чињеница да су два пола особа који постоје небитни већ да је особа окарактерисана као ‘tabula rasa‘ и пред њу је стављен широк дијапазон личности које може за себе одабрати, а те личност ни на који начин не морају бити повезана са полом особе.

На тај начин, родна припадност особе може бити женска, мушка, андрогина, би-полна, интерсексуална, променљивог пола, или транссексуална.

1-2-3Не желим да звучим задрто, али има ли више граница овом лудилу? Изгледа да не јер се опет на делу показује она чувена народна “пара врти ‘де бургија неће“.
Геј лоби се показао једним од најбогатијих у свету а и у Србији, тако да они својим средствима могу да организују манифестације, филмске фестивале као и разне перформансе.
Сведок сам једне чудне појаве у граду Нишу. Морам рећи ‘чудне’ јер то код нас, овде у Србији, није постала пракса. Искрено, надам се да никада и неће.

Наиме, ради се о филмском фестивалу који се под именом “Мерлинка“ представља житељима Ниша.
Ко су и шта су организатори? У то баш и не бих залазио. Рецимо да на званичном сајту пише да су то цитирам “жене са искуством у невладином сектору и предузетништву“. Како то протумачити, хм?

А да не помињем да се код народа створио зазор према тој синтагми “не-владин сектор“ или популарно НВО.
Некако се одувек чинило да је главна функција и сврха НВО-а да спречава неједнакости у друштву, независно од утицаја Владе и државних органа. Али у последње време изгледа да те НВО свесно иду у рат против те државе у којој се налазе. Довољно је само да се јавно декларишу као противници традиционалне Србије да би добијали донације од ЕУ и САД и имали отворен пролаз у свему.

Наравно, као и што је некако и било очекивано, на удару се нашла и Русија. Фестивал започиње филмом “Кампања мржње: Русија и геј пропаганда“. Као и увек, по старом добром шаблону.

Све се ово чини безопасним, зар не? Па и не баш.
На овај начин, тај геј-лоби све више добија на снази у Србији. Овај потез може се окарактерисати као њихов покушај гурање ноге у врата. Пробни балон, исто као што је био покушај увлачења геј пропаганде у школске уџбенике у Војводини.
А у обзир се мора узети и све јаче присуство пропаганде педерастије у поп-култури.

Чест је пример да мејнстрим медији самовољно или под притиском “спољног фактора“ објаве на експлицитан или прикривен начин нешто што има везе са геј-културом.
Један од најраширенијих примера је ‘Понос: Љубав је универзална’ пакет налепница који се може наћи на Фејсбуку, како за компјутере тако и за мобилне телефоне који користе Андроид и Виндоуз оперативне системе.
Мислим да детаљна анализа није потребне, ево слике па сами оцените о чему се ради.

pederi

Коректно би било да нашој деци и унуцима оставимо свет у каквом смо ми расли али унапређен на многе начине. То унапређење се неће сигурно постићи тако што ће било који облици социопата и психопата постати ‘нормални’ указом Устава.
На нама је да делујемо, промишљено и мудро.

Наглашавам да циљ текста није никаква дискриминација ниједне групе нити групације већ само скретање пажње шире или уже јавности на став аутора текста.

Референце:

http://www.juznevesti.com/Kultura/Filmovi-o-gej-lezbejskim-i-transseksualnim-temama-u-Nisu.sr.html

http://zadrugarice.org/

Advertisements

2 мишљења на „Ге(ј)нијална пропаганда

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s